IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
13:30 | 25 септември 2020
Обновен: 08:49 | 11 април 2024

Наквасена рускиня се блъсна в градски автобус във Варна

Двама пострадаха, след като мерцедес се удари в пътен знак и остров на АМ "Хемус"

По материала работи: Ставри Таргов
Снимката е илюстративна.

На 24.09. т.г. около 16:00 часа във Варна водачът на л.а. «Фолксваген», руска гражданка, поради неспазване на дистанция, застига и блъска задната част на автобус от масовия градски транспорт.

 

След проверка на водачката е установено, че същата управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,27 промила в издишания въздух.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа.
 

 

На 24.09. т.г. около 04:00 часа на АМ «Хемус» при излизане на пътен възел до с. Неофит Рилски е възникнало ПТП. 25-годишният водач на «Мерцедес» губи контрол над автомобила и се блъска в пътен знак и остров, разделящ платната за движение.

 

Вследствие на инцидента мъжът е получил контузия на гърба. Пострадала е и 23-годишна пътничка, която е с рана на носа и контузия на десен глезен. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение.

 

Също на 24.09. т.г.,около 11:00 часа във  Варна водач на автобус от масовия градски транспорт потегля от спирка в ж.к. «Вл. Варненчик». Вследствие на това 70-годишна пътничка пада на пода.

 

След извършен медицински преглед е установена фрактура на първи лумбален прешлен, настанена е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство, съобщават от полицията.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна