IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
14:06 | 30 септември 2020
Обновен: 20:43 | 16 април 2024

Шофьорка блъсна кола на АМ "Хемус" и избяга

За ден от ПТП пострадаха двама пешеходци във Варна

По материала работи: Ставри Таргов
Шофьорка блъсна кола на АМ "Хемус" и избяга

На 29.09.2020 г. около 19:30 ч. е съобщено, че на АМ „Хемус“ в района преди гр. Девня неизвестен автомобил е застигнал и ударил отзад „Опел Корса“, при което колата се завърта на платното и спира, влизайки в канавката.

 

Автомобилът, причинил ПТП-то, напуснал мястото на произшествието, без да уведоми службите за контрол. След своевременно подадения сигнал за ПТП-то автопатрулен полицейски екип е установил МПС-то, напуснало произшествието на около 30 км, на АМ „Хемус“ в района на пътен възел Млада гвардия.

 

Колата е „Опел Корса“, управлявана от 27-годишна водачка, спрямо която са предприети административни мерки по ЗДвП.

 

Вследствие на ПТП-то е пострадала 68-годишна пътничка в ударения лек автомобил, която е получила контузии на глава, шия и гръден кош, оказана ѝ е медицинска помощ в болница и е насочена за домашно лечение.

 

 

На 29.09.2020 г. около 12:00 ч. на изхода от паркинга на хипермаркет на бул. „Република“ 50-годишен водач на„Фолксваген Тигуан“ при завой надясно блъска 77-годишна пешеходка. Веднага след произшествието водачът  е транспортирал пострадалата възрастна жена до болница, където е установено, че е получила контузии на глава и гръден кош.

 

Оказана ѝ е медицинска помощ в болница и е насочена за домашно лечение.

 

Също на 29.09. 2020 г. около  19,20 ч. на паркинг в болница „Св. Анна“ 51-годишен водач на „Рено Меган“ при движение на заден ход блъска намираща се зад автомобила 70-годишна пешеходка.

 

При преглед в болница е установено, че жената е получила контузии на ляв крак и лява ръка, оказана ѝ е медицинска помощ и е насочена за домашно лечение.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна