IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
09:14 | 23 октомври 2020
Обновен: 05:40 | 28 март 2024

Очевидци: Камионът падна от Аспаруховия мост заради спукана дясна гума

Преди инцидента се е чул силен гръм

По материала работи: Ставри Таргов
Очевидци: Камионът падна от Аспаруховия мост заради спукана дясна гума

Очевидци на трагедията, която се разигра вчера следобед на варненския Аспарухов мост, разказаха какво се е случило с камиона.

 

Пред полицията те обяснили, че преди инцидента се е чул силен гръм, най-вероятно от спукана гума, а тежкотоварната машина е започнала да криволичи зигзагообразно преди да се вреже в мантинелата.

 

Ето какво написа във фейсбук свидетел на случката:

 

Карах в непосредсвена близост до камиона... Ситуацията беше такава...

 

Двата камиона на моста караха един зад друг, а ние бяхме 3-ата кола... движехме се точно с 50 км/час и започнахме изпреварване, и в момента, когато влязохме в лявата лента, нещо изхвърча с много голяма сила изпод кабинката на шофьора. Спука му дясна предна гума и камионът моментално мина през мантинелата!!!

 

Моля не пишете абсолютно никакви глупости , че човекът е карал бързо, защото заклевам се карахме точно с 50 км в час зад двата камиона, а с тежкотоварен автомобил и дори с 30 да беше, пак щеше да се случи. Звъннах моментално на 112 Но в тази ситуация няма как каквото ѝ да се направи за съжаление. Мир на праха му!

 

Инцидентът стана около 14:15 часа вчера на Аспаруховия мост в платното за движение посока Бургас, товарен автомобил "Форд" е паднал през мантинелата на сухата част под моста. Водачът е загинал на място.

 

Пристигналите медици само са констатирали смъртта му. Изясняват се причините и обстоятелствата около възникването на произшествието.

 

Кабината на камиона е напълно смачкана от удара при приземяването му. Пожарникари използваха пневматична техника, за да извадят тялото на шофьора, съобщава Булфото.

 

Камионът е превозвал пръст, най-вероятно от изкоп на строителен обект, съобщава fakti.bg.

 

Още по темата  Камион падна от "Аспаруховия мост" (обновена)

Коментари

Новини Варна