Сигорни Уивър се завръща в „Ловци на духове“
Премиерата на филма е планирана за 10 юли 2020 г.
Публикувана: 10 Jun 2019 | 18:29

След толкова подмятания и предположения, най-после имаме потвърждение за едно дългоочаквано завръщане. Сигорни Уивър, една от звездите в първите две части на „Ловци на духове“, ще участва и в новото продължение, подготвяно от Джейсън Райтмън. Самата актриса обяви новината, че отново ще я видим в ролята на Дана Барет.

В свое скорошно интервю тя допълни, че „ще е истинска лудост да работя отново с момчетата“. Така разбрахме, че в новия филм ще участват и останалите звезди от оригинала Бил Мъри и Дан Акройд. Тримата ще се съберат на екрана за първи път, след премиерата на „Ловци на духове 2“ от преди точно 30 години.

И Мъри, и Акройд обявиха преди време, че биха се радвали да се завърнат отново в ролите на Питър Венкман и Рей Станц. Ърни Хъдсън, изпълнявал ролята на Уинстън Зедмор, също намекна, че оригиналният екип е готов да се завърне за още от добре познатия ни екшън.

Все още не знаем точно колко големи ще са ролите на ветераните в поредицата. Засега е ясно, че в центъра на историята ще е семейството на майка (Кари Куун) с две деца (Фин Уилфхард и МакКена Грейс), които явно ще имат някаква връзка със събитията от предишните два филма.

Очакванията са Райтмън да започне снимки на „Ловци на духове 3“ съвсем скоро. Премиерата на филма е планирана за 10 юли 2020 г.

Cinefish.bg

Коментари ( 0 )