IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
18:29 | 10 юни 2019
Обновен: 19:32 | 28 март 2024

Сигорни Уивър се завръща в „Ловци на духове“

Премиерата на филма е планирана за 10 юли 2020 г.

По материала работи: Деян Михайлов
Сигорни Уивър се завръща в „Ловци на духове“

След толкова подмятания и предположения, най-после имаме потвърждение за едно дългоочаквано завръщане. Сигорни Уивър, една от звездите в първите две части на „Ловци на духове“, ще участва и в новото продължение, подготвяно от Джейсън Райтмън. Самата актриса обяви новината, че отново ще я видим в ролята на Дана Барет.

В свое скорошно интервю тя допълни, че „ще е истинска лудост да работя отново с момчетата“. Така разбрахме, че в новия филм ще участват и останалите звезди от оригинала Бил Мъри и Дан Акройд. Тримата ще се съберат на екрана за първи път, след премиерата на „Ловци на духове 2“ от преди точно 30 години.

И Мъри, и Акройд обявиха преди време, че биха се радвали да се завърнат отново в ролите на Питър Венкман и Рей Станц. Ърни Хъдсън, изпълнявал ролята на Уинстън Зедмор, също намекна, че оригиналният екип е готов да се завърне за още от добре познатия ни екшън.

Все още не знаем точно колко големи ще са ролите на ветераните в поредицата. Засега е ясно, че в центъра на историята ще е семейството на майка (Кари Куун) с две деца (Фин Уилфхард и МакКена Грейс), които явно ще имат някаква връзка със събитията от предишните два филма.

Очакванията са Райтмън да започне снимки на „Ловци на духове 3“ съвсем скоро. Премиерата на филма е планирана за 10 юли 2020 г.

Cinefish.bg

Коментари

ihraheoviri ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Buy Amoxicillin Online Buy Amoxicillin cid.bhmm.chernomore.bg.bcx.hl http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
edohauxud ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin Online Amoxicillin 500 Mg Dosage cjz.hsdj.chernomore.bg.wdk.mq http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна