Александър Скарсгард като Херкулес
Фаворит за ролята на Мегара е Амбър Хърд
Публикувана: 8 Jul 2019 | 21:11

 „Дисни“ продължават с пълна сила да увеличават броя на игралните версии по свои анимационни класики. Вече е почти ясен актьорският състав на следващия голям хит – „Малката русалка“, в който в ролята на Ариел ще видим певицата Хейли Бейли. А междувременно започва работа по игралната версия на „Херкулес“, в която за главната роля вече има обявено име.

Александър Скарсгард може би ще видим в ролята на палавия гръцки бог. За момента това са само слухове, още повече че през миналата година се появи информация, че за ролята има друг кандидат – звездата от „Игрите на глада“ Александър Лудвиг. 

Източници от „Дисни“ все пак определят Скарсгард като фаворит за Херкулес, а покрай това съобщават още две имена. Звездата от „Аквамен“ Амбър Хърд е фаворитка за ролята на Мегара, а Бенедик Къмбърбач ще видим в ролята на Хадес. Освен това се говори, че вече е ясно кой ще бъде сценарист и режисьор на бъдещия хит и това ще е „едно голямо име, което ще изненада мнозина“.

Междувременно се подготвят още игрални версии на любими анимации. Сред тях са „Пинокио“, в който ще видим Том Ханкс в ролята на Джепето, „Снежанка и седемте джуджета“, „Крюела“ – предисторията на „101 далматинци“ с Ема Стоун в главната роля и „Парижката Света Богородица“ с Джош Гад в ролята на Квазимодо.

Явно успехът на „Аладин“, достигнал приходи над 920 милиона долара, амбицира „Дисни“ да планират още нови версии. През другата седмица се очаква с интерес и римейка на „Цар Лъв“, който според прогнозите ще счупи всички рекорди за подобни продукции.

Cinefish.bg

Коментари ( 0 )