„Доктор Стрейндж 2“ очакваме през май 2021 г.
Бенедикт Къмбърбач отново ще изиграе главната роля
Публикувана: 22 Jul 2019 | 18:37

Отдавна очаквахме да научим повече подробности за новите приключения на неврохирурга Стивън Стрейндж. Ето че вече знаем датата на неговото завръщане на екраните. Премиерата на „Doctor Strange In the Multiverse of Madness“ ще бъде на 7 май 2021 г. 

Скот Дериксън ще се завърне на режисьорския стол, Бенедикт Къмбърбач отново ще видим в главната роля, а към него ще се присъедини и Елизабет Олсен като Алената вещица. Дериксън, който е режисьор и на хорърите „Дяволът в Емили Роуз“ и „Избави ни от злото“, сподели, че дългоочакваното продължение ще е първият страховит Марвел хит. 

Заглавието на продължението загатва това. А и Марвел разпространиха официалното лого на филма, което също го потвърждава с кърваво-червеното заглавие. В допълнение към хорър елемента бе обявено и името на новия злодей – Кошмарът.

Очакванията са Бенедикт Уонг да се завърне в ролята на Уонг, а също и да видим отново Чиуетел Еджиофор в ролята на Мондо, след това, което се случи в сцената след финалните надписи на „Доктор Стрейндж“. За сюжета все още не се знае нищо, но този път действието ще се развива в паралелни вселени, за които бе намекнато в „Спайдър-мен: Далече от дома“.

За продължение на „Доктор Стрейндж“ се заговори веднага след премиерата на филма през 2016 г. Той се превърна в касов хит с приходи над 677 милиона долара. А предвид популярността на хорър жанра през последните години, очакванията са „Doctor Strange In the Multiverse of Madness“ да постигне още по-голям успех.

Cinefish.bg

Коментари ( 0 )