IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Култура
13:33 | 16 септември 2019
Обновен: 15:30 | 10 март 2024

Идрис Елба влиза в „Отряд самоубийци 2“

Режисьор на филма ще е Джеймс Гън

По материала работи: Деян Михайлов
Идрис Елба влиза в „Отряд самоубийци 2“

Скоро се очаква да започнат снимките на „Отряд самоубийци 2“. Джеймс Гън ще се заеме с продължението на хита от 2016 г. и самият той публикува списък с актьорите, които ще видим на екрана. Все още не знаем съвсем точно героите на новите попълнения. Гън обаче предупреди феновете, че този списък може да претърпи известни промени.

За много от имената вече съобщихме, че ще участват в бъдещия хит. Сега получаваме потвърждение, че Марго Роби ще се завърне като Харли Куин, както и Вайола Дейвис (Аманда Уолър), Джоел Кинаман (Рик Флаг) и Джей Кортни (капитан Бумеранг).
Сред новите звезди е Идрис Елба. Първаначално бе съобщено, че той ще бъде заместник на Уил Смит в ролята на Дедшот, но впоследствие това бе опровергано. Според последна информация той ще играе Дедстрок. Освен това ще видим двама от любимците на Гън – Майкъл Рукър и Нейтън Филиън, както и Питър Капалди, комика Пийт Дейвидсън и режисьора Тайка Уайтити.

Големи са очакванията към това продължение. Оригиналният филм се превърна в касов хит, но не беше посрещнат с особено добри отзиви от страна на критици и фенове. Сега надеждите са Гън да се представи отново на ниво и да сътвори първия си хит по комиксите на DC.

След това му предстои да се заеме с друго дългоочаквано продължение – „Пазители на галактиката 3“, който ще го върне в Марвел вселената. Иначе премиерата на „Отряд самоубийци 2“ е обявена за 6 август 2021 г.


Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна