Робърт Дауни-мл. ще се появи „Черната вдовица“
Марвел не искат да изтрият най-популярният си герой
Публикувана: 16 Sep 2019 | 17:09

Робърт Дауни-мл. ще се завърне в Марвел вселената като Железният човек. Той ще има малка роля в следващия голям хит на студиото – „Черната вдовица“, в който Скарлет Йохансон ще изпълнява култовата главна роля.

Новината гръмна през изминалия уикенд и предизвика безкрайно много коментари. Първоначално всички бяха убедени, че това е поредният слух около една от най-очакваните продукции през следващата година. Впоследствие дойде и официалното потвърждение.

Това стана по време на връчването на наградите „Сатурн“, където Дауни-мл. бе отличен за ролята си в „Отмъстителите: Краят“. Тогава бе обявено, че ще го видим и в следващия филм на Марвел, с който официално ще стартира Фаза 4 от тяхната сага за прочутите супер герои.

Все още не знаем точно как ще се завърне Железният човек след събитията в „Отмъстителите: Краят“. Според някои информации Дауни-мл. няма да снима сцени за бъдещия хит, а участието му ще бъде под формата на неизползвани кадри между него и Йохансон от „Първият отмъстител: Войната на героите“.

Големи са очакванията към „Черната вдовица“ и те ще нарастват още повече с включването на емблематичния за поредицата за отбора на Отмъстителите Дауни-мл. Освен него и Йохансон, във филма ще видим още Дейвид Харбър, Флорънс Пю, О. Т. Фагбенли и Рейчъл Уайз. Премиерата очакваме на 1 май 2020 г.

Cinefish.bg

Коментари ( 0 )