IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
15:53 | 22 ноември 2019
Обновен: 04:26 | 20 април 2024

Звезди на родното кино идват в Delta Planet Mall за гала премиерата на най-новия български филм „Диви и Щастливи“

Cinema City ще зарадва своите зрители и с извънредни прожекции

По материала работи: manager
Звезди на родното кино идват в Delta Planet Mall за гала премиерата на най-новия български филм „Диви и Щастливи“

На 25-ти ноември от 19:00 часа в Delta Planet Mall – гр. Варна, ще се проведе гала премиерата на най-новата романтична екшън комедия „Диви и щастливи“. Търговският център беше избран за официалната прожекция на филма пред представители на Община Варна, партньори и медии. Събитието ще се проведе в най-голямото и модерно кино извън София, Cinema City в Delta Planet Mall. Билетите са вече в продажба – както на място, в самото кино, така и онлайн.

 

Най-нетърпеливите зрители ще имат възможността както да гледат дългоочакваната многомилионна продукция, така и да се срещнат със звездите на филма Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано, да получат автографи и да се снимат с тях за спомен. В проекта участват още международно признатите звезди Базил Айденбенц, и Бен Крос, а, от българска страна – Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и много други родни звезди. Заедно с актьорите, в турнето ще се включи и режисьорът на филма – Мартин Макариев.

 

Всички зрители, които нямат възможността да присъстват на  официалната премиера, могат да посетят редовните прожекции на романтичната екшън комедия от 29-ти ноември. Благодарение на огромния интерес, освен ексклузивната прожекция в рамките на турнето, Cinema City ще зарадва своите зрители и с извънредни прожекции на „Диви и щастливи“.

Коментари

Новини Варна