IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Култура
12:32 | 2 декември 2019
Обновен: 07:11 | 19 март 2024

ЗВЕЗДИТЕ ОТ ТЕАТЪРА НА ДЖЕКИ ЧАН ПРАЗНУВАТ НИКУЛДЕН ВЪВ ВАРНА

Екип на телевизия „Черно море“ ще направи своите зрители свидетели на всички изяви и участия във Варна на кунгфу воините

По материала работи: manager
ЗВЕЗДИТЕ ОТ ТЕАТЪРА НА ДЖЕКИ ЧАН ПРАЗНУВАТ НИКУЛДЕН ВЪВ ВАРНА

Организаторите на премиерното представяне за България на кунгфу спектакъла на световноизвестния актьор, режисьор и продуцент Джеки Чан подготвят празнична вечеря на Никулден за звездите на световноизвестния театър.

 

Точно на празника, 6 декември, 18-те воини пристигат във Варна, подминавайки Бургас, където бяха поканени за празника на града.

 

„Ще бъдем в Бургас, когато имаме спектакъл там, иначе благодарим за поканата!” – беше краткото и ясно обяснение на звездите на Джеки Чан.

 

Разпитали сме всички китайски ресторанти, познати и приятели, запознати с китайските традиции и кухня, за да подготвим празничната им вечеря – споделиха от екипа организатори.

 

Програмата за престоя на звездните гости от Китай била готова и добре организирана. В дните до изявата в Двореца на културата и спорта всеки ден имат посещения на обекти, свързани с културно- историческото ни наследство, Катедралния храм, ще посетят  клубове по бойни изкуства, срещи с известни личности от областта, ще присъстват на репетиции на фолклорни ансамбли.

 

Върви и подготовката на проект, който комбинира среща интервю с журналисти и фен среща на бойното изкуство кунгфу, в Гранд МОЛ - Варна, която щяла да бъде обявена допълнително като подарък за варненци. Освен снимки, автографи и демонстрация на живо от звездите на спектакъла „11-те воини” там ще бъде организирано и състезание „Спечели безплатни билети за своя клуб по бойни изкуства”. Идеята за награди под формата на безплатни билети за кунгфу спектакъла е на самите бойци.

 

На 11 декември, в деня на спектакъла, два часа преди началото звездите  бойци ще заснемат рекламна фотосесия за Двореца на културата и спорта с участието на спортисти от морската столица.

 

Екип на телевизия „Черно море“ ще направи своите зрители свидетели на всички изяви и участия във Варна на кунгфу воините  от спектакъла на великия Джеки Чан.

Коментари

Новини Варна