Пенелопе Крус и Антонио Бандерас отново заедно
Снимките на „Competencia Oficial“ ще стартират в края на февруари в Испания
Публикувана: 11 Feb 2020 | 14:12

Пенелопе Крус и Антонио Бандерас отново заедноТе са двама от най-популярните испански актьори. Пенелопе Крус и Антонио Бандерас често са си партнирали на екрана, последно във филма на техния любимец Педро Алмодовар „Болка и величие“. В тази почти автобиографична драма Бандерас играеше известен режисьор, а сега Крус ще го „режисира“ в следващия им общ филм. Снимките на „Competencia Oficial“ ще стартират в края на февруари в Испания. Ще участва и известният аржентински актьор Оскар Мартинес. Режисьори са неговите сънародници Мариано Кон и Гастон Дюпрат. Те са и автори на сценария, заедно с Андрес Дюпрат.

 

Бандерас и Мартинес ще играят двама коренно различни актьори с различен стил на работа, които влизат в ожесточен конфликт по време на подготовката за нов филм, финансиран от прословут и доста нервен милионер. Крус ще е в ролята на популярна, но доста ексцентрична режисьорка на филма.

 

Сред останалите имена в актьорския състав са Хосе Луис Гомес, Карлос Иполито, Колдо Олабари, Ирене Есколар, Нагоре Арамбуру, Пилар Кастро и Хуан Грандинети. Продуцент на филма ще е компанията MediaPro Studio и това ще е третият им общ проект с Кон и Дюпрат след „My Masterpiece“ и „4х4“.

http://kino.dir.bg

 

Два ТИР-а с декори, костюми, обувки, перуки и грим – сред изненадите на ММФ - 2020

Коментари ( 0 )