IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
15:04 | 26 март 2020
Обновен: 18:55 | 18 април 2024

Добрият пример: Във Владиславово подаряват цветя за настроение

Елена Димитрова прави жест за да усмихне хората

По материала работи: manager
Добрият пример: Във Владиславово подаряват цветя за настроение

"Тези цветя са подарък за вас ! Периодично ще изкарвам пред цветарски павилион 79 на пазар ,,Владиславово"! Бъдете здрави!", написа в профила си във фейсбук варненската цветарка Елена Димитрова.

 

Познавам я бегло, но я харесвам не само заради този й жест. Магазинчето й е мъничко, сгушено между другите цветарски павилиончета на "цветарската уличка" в пазара, но към него те тегли усмивката на продавачката. Това ме кара често да си купувам цветя от нея. Ей така, без повод, просто за настроение.

 

Тази жена е винаги готова да се усмихне, да ти направи най-красивия букет, да ти подари цвете, а когато разбра, че сме написали за инициативата й, сподели: "За мен беше неподозирано удоволствие да виждам истински благодарните усмивки на хората!"

 

Кризата с коронавируса ще отшуми, епидемията ще отмине, но добрият пример на хора като Елена, ще остане в сърцата на другите.

 

Марица Гърдева

 

Коментари

Новини Варна