IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
16:25 | 30 юни 2020
Обновен: 08:27 | 27 март 2024

Изложба ”Добро утро с Емил Йовев” откриват във Варненската библиотека

Фотографът е олимпийска надежда по колоездене от игрите в Мюнхен през 1972 година

По материала работи: Слав Велев
Изложба ”Добро утро с Емил Йовев” откриват във Варненската библиотека

На 1 юли 2020г.от 17.00 ч. в изложбеното фоайе на Варненската регионална библиотека „Пенчо Славейков” ще се открие фотографска изложба с изгреви от варненския бряг „ДОБРО УТРО с ЕМИЛ ЙОВЕВ”.

 

Емил Йовев е наш съгражданин, бивш състезател по колоездене (олимпийска надежда от игрите в Мюнхен през 1972 г.) и настоящ велосипедист-любител и майстор на колелета, любител фотограф и добър приятел на библиотеката.

 

В продължение на седем години Емо Йовев всяка сутрин неотменно споделя на своите приятели в социалните мрежи изгревите от варненския бряг. Без значение през кой сезон, без значение какво е времето навън, без значение в колко часа изгрява слънцето, той всеки ден пожелава „Добро утро” на приятелите си със снимка от изгрева над Варна.

 

През годините е имал много предложения да покажеснимките си пред публика, различна от тази в социалните мрежи, и за нас е чест, че се съгласи първото им представяне да бъде в библиотеката.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна