IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
12:05 | 12 август 2020
Обновен: 20:36 | 17 април 2024

Павел и Венци Венц тази вечер на входа на Морската градина във Варна

Морската столица отбелязва с концерт Международния ден на младежта - 12 август

По материала работи: Слав Велев
Павел и Венци Венц тази вечер на входа на Морската градина във Варна

Варна ще отбележи с концерт Международния ден на младежта - 12 август. От 20 ч. на входа на Морската градина ще излязат Павел и Венци Венц, Виктория и квартет „4Магия“. Организатор на събитието е Министерството на младежта и спорта, с подкрепата на Община Варна. Въпреки че ще е на открито, организаторите съветват хората да си носят и маски.

 

12 август е обявен за Международен ден на младежта от ООН през 1999 г. В България за първи път датата се отбелязва официално през 2007 г.

 

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев отправи приветствие по повод Международния ден на младежта – 12 август.

 

Ето и обръщението на министъра:

"Скъпи млади хора,

Щастлив съм да Ви поздравя по повод 12 август – Международния ден на младежта!

Тази година е особена и изпълнена с редица предизвикателства, пред които е изправен целият свят. Разчитаме именно на Вашата отговорност и креативност, за да може успешно да се адаптираме към новото нормално в условията на световна пандемия.

Учете се един от друг. Тествайте границите на способностите си, стремете се към повече и, разбира се, не забравяйте да се забавлявате.

Вие сте нашето настояще и бъдеще. Няма да преставаме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България.

Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал в себе си, затова не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да можем заедно да работим за бъдещето на нашата страна.

Помнете, че България обича младите!"

 

Черно море

Коментари

Новини Варна