И детето на Чарлийз Терон иска смяна на пола
Малкият Джаксън иска да е момиче
Публикувана: 21 Apr 2019 | 9:29

„7-годишният ми син Джаксън е по-голямо момиче от по-малката си сестра Огъст“. Това призна холивудската звезда Чарлийз Терон по повод отглеждането на своите деца.
 

Актрисата коментира открито че детето, което е осиновила, не харесва пола си и по-скоро се държи като момиче.
 

„Те са родени, каквито са и къде точно искат да попаднат, докато растат, и какви точно искат да станат, не аз решавам. Моята отговорност като родител е да им се радвам, да ги обичам и да се грижа да имат всичко необходимо, за да станат каквито искат“, посочи звездата, цитирана от „Daily Mail“ и Tialoto.bg.
 

По думите на Чарлийз, нейната основна работа като родител е да подкрепя децата си във всичко, да ги обича и да направи всичко възможно, за да станат отговорни личности.
 

Актрисата се пошегува, че нейната майка е виновна за това, че тя иска децата ѝ да имат възможност сами да правят изборите в живота си.
 

Терон осинови момченцето през 2012 година. Тогава то бе бебе. Три години по-късно тя взе от дом и момиченце, което да отглежда.
 

Преди няколко седмици стана ясно, че друга известна личност – Анджелина Джоли, е разрешила на дъщеря си да се подложи на хормонална терапия, за да стане момче.


Четете още: Момоа смени имиджа: Обръсна 7-годишната си брада
 

Коментари ( 0 )