Роби Уилямс иска да поднови брачните си клетви
Скоро ще празнува 10 г. от сватбата
Публикувана: 22 Jul 2019 | 11:28

Роби Уилямс иска да поднови брачните си клетви. Наскоро той е предложил на съпругата си да се явят отново пред олтара по случай 10 години от тяхната сватба, пише Tialoto.bg
 

„Нашата сватба беше малка, затова сега ще ми трябва рокля. Не го бяхме планирали. Той (Роби) ме изненада на рождения ми ден с предложение и много се развълнувах. Нямах представа, че е мислил за това“, споделя Айда Фийлд. 
 

Съпругата на певеца обяснява, че се вълнува за събирането, на което ще поканят най-близките си. Тя вече е започнала да търси най-подходящата рокля и иска да има шаферки, които да облече в едни и същи тоалети. 


Семейство Уилям се появи на парти на известна телевизия, където коментира вълненията си по повод подновяването на клетвите. 


Айда и Роби са заедно от 2009 г. Двамата се женят в задния двор на певеца. Най-интересното е, че техните домашни любимци им стават свидетели. 
 

Сега, 10 години по-късно, Фийлд си мечтае за голямо сватбено тържество според традициите. 


Певецът и съпругата му се радват на три деца – две момичета – Теди на 10 и 10-месечната Колет, както и момче на 4, което се казва Чарлтън.


Четете още: Роби Уилямс мислел да се самоубие с кокаин заради... духове

Коментари ( 0 )