IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
10:00 | 13 септември 2019
Обновен: 23:07 | 24 април 2024

Откриха автоимунно заболяване на Ким Кардашян

Никой няма идеално тяло, споделя тя

По материала работи: Пламен Янков
Откриха автоимунно заболяване на Ким Кардашян

Ким Кардашян има автоимунно заболяване. Това става ясно в един от най-новите епизоди от нейното риалити предаване. В него тя научава за здравословния проблем.
 

Жената на Кание Уест разказва как изпитвала хронична умора почти всеки ден. Тя била съпроводена с изтръпване на ръцете и подуване на ставите.
 

„Събуждам се сутринта, ръцете са ми отекли. Въобще не ме слушат. Не мога да вдигна четката за зъби“, призна тя.


Най-известната от сестрите Кардашян разговаряла с майка си, която я посъветвала да не отлага прегледа при лекар.


В предаването за живота на Ким лекарят потвърждава диагнозата ѝ в ефир, по телефона, а тя се разплаква. До нея е сестра ѝ Кайли Дженър, която се опитва да я успокои.


Много фенове на звездното семейство бяха шокирани от епизода и споделиха, че не вярват, че Ким е болна. Някои се съмняват, че режисьорите са решили да вкарат драмата за автоимунното заболяване, което има различни проявления, за да засилят интереса към шоуто.
 

И докато някои се чудят дали новината е истина, новата модна линия на Кардашян жъне все повече постъпления, пише Tialoto.bg. Смята се, че риалити звездата е спечелила близо 2 долара. В един момент сайтът, на който се предлагат артикулите, се е сринал заради голямата му посещаемост. 


Четете още: Кайли Дженър дари 750 000 долара на женска организация

Коментари

Новини Варна