IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
13:42 | 24 януари 2020
Обновен: 22:58 | 17 април 2024

Брад Пит призна, че харесва ергенския си живот

Актьорът сподели кои са нещата, които го правят щастлив

По материала работи: Борис Проданов
Брад Пит призна, че харесва ергенския си живот

Брад Пит призна, че си харесва ергенския живот, пише teenproblem.net.

 

Скоро той отново се срещна с една от бившите си съпруги - Дженифър Анистън. Двамата присъстваха на наградите на Гилдията на филмовите актьори (Screen Actors Guild Awards) и се прегърнаха.

 

Тъй като и двамата в момента са сами, феновете веднага започнаха да спекулират, че между тях става нещо и може двамата да се съберат. Но 56-годишният актьор каза, че не мисли за сериозна връзка и е щастлив, когато е необвързан.

 

Той сподели, че нещата, които го правят щастлив са приятелите му, шестте му деца, кафето и кучетата му. Той и Анджелина Джоли се разделиха през 2016 г. и през последните 2 години Брад беше свързван с няколко жени, но той така и не е признавал официално дали е имал сериозна връзка с някоя от тях.

 

"Красив ден, тук в Ел Ей. Справяме се добре. Имам приятели, имам прекрасни деца, харесвам кафето си, харесвам кучетата си. Не се оплаквам от нищо", коментирал е той по време на церемонията, пишат от "Mirror".

 

Миналата година Пит присъства на 50-ия рожден ден на Анистън и така се разбра, че двамата останали добри приятели.

 

Коментари

Новини Варна