Шон Бийн хвърлил чаша по съпругата си по време на полет
Между двамата избухнал лют скандал във въздуха
Публикувана: 22 Mar 2020 | 18:10

Бурен полет е преживял актьорът Шон Бийн, съобщава „The Sun“. Звездата от „Властелинът на пръстените“ и „Игра на тронове“ имал лют скандал със съпругата си по време на 9-часов полет с British Airways.
 

Във въздуха било доста напечено между двамата. 60-годишният Бийн и 33-годишната му съпруга Ашли Мур пътували в първа класа. Стюардесата им доставила алкохолни напитки, които са безплатни за скъпата класа без да предполага какво ще последва. Двамата съпрузи се скарали до такава степен, че младата Ашли изляла виното си в скута на своя съпруг, който пък от своя страна ѝ отвърнал като счупил своята чаша, хвърляйки я към нея.
 

Двамата сключиха брак през 2017 г., но явно не всичко между тях тече по мед и масло, припомня Tialoto.bg. Скандалът им събудил останалите пътници, които пътували от Ванкувър, Канада към Хийтроу.
 

Свидетел на историята разказал пред изданието, че двамата били пияни и в непринудено настроение, но изведнъж нещата са се объркали. Екипът на самолета се опитал да ги успокои и според тях двамата немирни пътници са късметлии, че не са повикали полиция.


Четете още: Наоми Кембъл продължава с тренировките (ВИДЕО)

Коментари ( 0 )