Дъщерята на Робин Уилямс с трогателен пост за баща си
Зелда разчиствала у дома, когато открила забравени снимки
Публикувана: 23 Mar 2020 | 16:04

Заради коронавируса и изолацията, много хора си останаха вкъщи и се заеха с пролетно почистване. Това направи и Зелда – дъщерята на покойния Робин Уилямс, която откри забравени снимки с баща си.
 

30-годишната жена сподели в Twitter, че докато разчиствала старите кутии, попаднала на снимките, които дори била забравила.
 

Зелда показа три кадъра, направени във фото будка. Тя предполага, че са от 2006 г., когато тя е била на 16-17, а баща й на 55. 
 

На снимките актьорът и момичето му правят смешни физиономии. 


По думите на Зелда, разглеждането на спомени ѝ е подействало успокояващо по време на изолацията в дома ѝ, като се радва, че е попаднала на снимките с нейния татко. 
 

„Няма достатъчно лайкове на света за него. Той бе национално съкровище“, написа приятел на Уилямс под публикацията. 
 

Бърсането на прахта от полиците и подреждането на книгите, оправяне на леглото или претрупаното с боклуци чекмедже, грижа за цветята или изучаване на нов език, са нещата, които тя препоръчва на своите последователи за запълване на времето. 
 

Tialoto.bg припомня, че актьорът, известен с играта си във филми като „Мисис Даутфайър“, „Джуманджи“, „Пач Адамс“ и други, се самоуби през 2014 г. Освен дъщеря си Зелда, той има и двама сина - Закари (36 г.) и Коуди (28 г.).


Четете още: Деми Мур поздрави с трогателен жест бившия си Брус Уилис

Коментари ( 0 )