Никол Шерцингер и Том Еванс – любов по време на карантина
Освен че тренират заедно, двамата се забавляват вкъщи
Публикувана: 24 Mar 2020 | 11:58

Никол Шерцингер спазва препоръките на властите и остава вкъщи по време на наложената социална изолация. Изпълнителката не пропуска да покаже на феновете си какво прави тези дни и постоянно публикува снимки и видеа в социалните мрежи. В момента Шерцингер е без професионални задължения, тъй като предаванията, в които участваше като съдия, прекъснаха снимки, припомня Tialoto.bg.
 

И докато някои от нас са затворени сами по време на социалната изолация, то Никол има много приятна компания. С нея е любимият ѝ Том Еванс, с когото се запознават по време на шоуто X-Factor. Двамата не пропускат тренировките и йогата по време на тези трудни времена.
 

Звездата качи снимка в профила си в Инстаграм, където тя и Еванс са седнали в йога поза. „Калявайки тялото, мисълта и духа си в тези времена. Изпращаме любов и светлина на всички“, пише Никол под публикацията. Много от феновете на Шерцингер я похвалиха, че стои вкъщи и ѝ пожелаха да остане здрава по време на пандемията от коронавирус.
 

Освен че тренират заедно, двамата се забавляват вкъщи. Клип в Инстаграм показва как звездата от Pussycat Dolls простира, но изведнъж се появява любимият ѝ и я кани на танц. Те показват набързо своя танцувален талант. „Когато се опитваш да простираш, но някой те разсее“.
 

Никол призовава всички свои фенове да останат вкъщи и да намерят различни начини, по които да се забавляват в тези тежки времена. 


Четете още: Зендая и Джейкъб Елорди - винаги в тон

 

Коментари ( 0 )