IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
17:00 | 29 март 2020
Обновен: 18:36 | 19 април 2024

Кейти Пери разкри подробности около връзката си с Орландо

Двамата в момента не са един до друг, заради пандемията

По материала работи: Пламен Янков
Кейти Пери разкри подробности около връзката си с Орландо

В новия епизод на шоуто на талантите „American Idol“ 35-годишната Кейти Пери разказала детайли за отношенията си с Орландо Блум, които невинаги са били така хармонични.
 

През февруари 2017 г. двамата решиха да се разделят и да се фокусират над собствените си индивидуални пътища, но след година разбират, че не могат да живеят един без друг и отново се събират.
 

Кейти Пери разбрала за този урок и с удоволствие споделя опита си със състезателите в шоуто. „Има едно нещо, което перфектно доказа, че е важно условие в сегашната ми връзка – добре е да си дадете малко пространство“, сподели Кейти с участниците и допълва, че сега най-важното е те да се съсредоточат върху идеята да имат повече време със своите близки.
 

„Чудесно е да имате подкрепа в подобни състезания, но сега трябва да помислите за собствените си желания.“, отбеляза звездата, цитирана от Tialoto.bg.
 

В момента обаче певицата не може да се придържа към собствения си съвет, тъй като с Орландо се налага да са разделени. Актьорът се прибра от снимачен проект в Европа и сега се налага да е под карантина. Звездата я спазва стриктно, особено след като половинката му е бременна с първото им общо дете.
 

Заради пандемията звездите също така отложиха сватбата си, която бе планирана за това лято и е трябвало да се състои в Япония.


Четете още: Елтън Джон: Осъзнахме колко сме егоистични

Коментари

Новини Варна