Принц Албер пребори коронавируса
Новината съобщи неговата дъщеря
Публикувана: 2 Apr 2020 | 10:10

Преди да стане ясно, че принц Чарлз е заразен с коронавирус, дойде новината че принцът на Монако – Албер също се бори с Covid 19.


62-годишният монарх вече е здрав, за това разказа неговата дъщеря. „Нашите молитви бяха чути и моят баща обяви, че е напълно здрав“, написа Джасмин Грималди в Instagram като публикува и снимка на баща си.
 

Две седмици след откриването на болестта той най-накрая успя да напусне Княжеския дворец на Монако, където живееше и работеше през цялата карантина, припомня Tialoto.bg.
 

Сега принц Албер може да се събере отново със съпругата си принцеса Шарлийн и най-малките деца, близнаците Жак и Габриела, които са в крайградската резиденция.
 

„Къщата е достатъчно голяма, за да се изолирам“, споделя принцът пред сп. „People“. „Имаме допълнителна спалня, а детската стая е долу.“ Албер също говори в интервю за симптомите и предпазните мерки и заяви, че хората от всички възрасти са изложени на риск.
 

Принц Албер бе първият монарх, който официално призна, че е заразен с коронавируса. Той е женен за принцеса Шарлийн от 2011 г.


Четете още: Семейство Симпсън иска Меган и Хари

Коментари ( 0 )