IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
13:36 | 18 април 2020
Обновен: 01:26 | 21 април 2024

Адам Лавин: Бехати не е бременна

Двамата не очакват бебе

По материала работи: Пламен Янков
Адам Лавин: Бехати не е бременна

Адам Лавин призна, че ако поиска да има още едно дете, съпругата му Бехати Принслу ще се ядоса и ще го удари.


Скоро се появиха слухове, че моделката е бременна и двамата с Адам очакват третото си дете, но вокалистът на Maroon 5 отрече това. Съпрузите имат 2 дъщери - Дъсти Роуз на 3 годинки и Джио Грейс на 2 години. 


"Не, сега тя не е бременна. Мисля, че ако я помоля да имаме още едно дете сега, тя ще ме удари в лицето", коментира Лавин пред "SiriusXM".


Слуховете, че Бехати е бременна се появиха миналия месец, когато тя постна размазана и неясна снимка и феновете помислиха, че това е снимка на сонограма в близък план. Моделката обясни, че просто дъщеря ѝ Дъсти е направила някаква снимка и тя е публикувана по погрешка.


"Хора, това не е ултразвук. Дъсти взе телефона ми и някак постна тази снимка от моята галерия. Помислих, че е странно и готино и я оставих. Но сега всички ме поздравяват за моята трета бременност - това всъщност е близка снимка на моите черно-бели панталонки", заяви Принслу, цитиран от Teenproblem.net.


Четете още: Джъстин Тимбърлейк: Стоенето вкъщи с дете не е лесно

Коментари

Новини Варна