IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
10:16 | 30 април 2020
Обновен: 22:54 | 16 март 2024

Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват 9 години брак

Сватбата им бе празник във Великобритания

По материала работи: Пламен Янков
Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват 9 години брак

Днес Кейт Мидълтън и принц Уилям отбелязват годишнина от тяхната сватба. Двамата си казаха „Да“ преди девет години, а днес се радват на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, пише Tialoto.bg.
 

За да отбележат този ден 38-годишната Кейт и 37-годишният Уилям разместиха снимки от своя акаунд в Instagram с архивни от сватбата. Двамата благодариха на всички за огромното внимание и добрите пожелания.


Никол си хапва от всичко


Херцогът и херцогинята на Кеймбридж припомниха с фотосите за пищното тържество в Уестминстърското абатство. Събитието бе следено от милиони фенове по целия свят. Този ден се превърна в празник във Великобритания. Самата церемония се сравнявала по важност със сватбата на принц Чарлз и принцеса Даяна.


На фотосите е запечатан момента, когато принц Уилям и Кейт напускат Уестминстърското абатство. Булката е в прелестната рокля от Alexander McQueen, а също така е със семейната реликва – тиарата от Елизабет Втора от Cartie. На една от снимките се вижда и съвсем младият принц Хари, както и братът и сестрата на Кейт – Джеймс и Пипа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментари

Новини Варна