Правят ново паспортно във Варна
Общината прехвърли имота на Кръвния център, в двора на Окръжна, на здравното министерство
Публикувана: 29 Jun 2020 | 12:52

Нова паспортна служба ще бъде обосубена на ул. “Св. Климент” в "Гръцката махала" на Варна и там се предвижда разкриването на паспортен център. Това решиха на заседание днес общинските съветници от ПК “Собственост и стопанство”.

 

Покритият спортен комплекс, разположен в I ЕГ във Варна, пък ще бъде безвъзмездно отдаден на ОП “Спорт - Варна”. Учебният процес и часовете по физическо няма да бъдат възпрепятствани, увери директорът на Дирекция “Собственост и стопанство” Петко Бойновски, цитиран от Радио "Варна".

 

Сградата на Районния център по трансфузионна хематология безвъзмездно да бъде прехвърлен на държавата, на Министерство на здравеопазването, решиха още съветниците. Това е сградата, която се намира на бул. “Цар Освободител” 100. 

 

Няколко точки от дневния ред бяха отложени за следващо заседание на комисията поради липса на оферти от застрахователни дружества за застраховане на имоти и имущества, общинска собственост. 

 

За ползите на Синя стая в помощ на обществеността на Варна сподели адв. Бранимир Балачев, относно даване на съгласие за сключване на анекс между Община Варна и Окръжен съд - Варна.
 

 

Коментари ( 0 )