IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Област Варна
13:47 | 1 юли 2020
Обновен: 22:40 | 29 януари 2024

МВР и НАП ще работят заедно по Северното Черноморие през лятото

За четвърта поредна година заработи Междуведомствен координационен център

По материала работи: Ставри Таргов
МВР и НАП  ще работят заедно по Северното Черноморие през лятото

В началото на месец юли за четвърта поредна година заработи Междуведомственият координационен център за съвместна работа на МВР и НАП по Северното Черноморие, който се помещава в сградата на Областна дирекция на МВР - Варна.

 

Смисълът на координационния център е да подпомага дейността на всички органи, които имат контролни функции във връзка с туристическия сезон.

 

Трите основни направления на работа на координационното звено са: съвместни патрули в курортните комплекси и крайбрежни зони на Варна; съвместни действия по отношение на контрола на работа на нощните заведения; изграждане на контролни фискални пунктове на територията на курортите в областите Варна и Добрич.

 

Сигнали за нередности от страна на граждани към Междуведомствения координационен център могат да бъдат подавани на тел. 052/652 238 и 0882567734. Както и на електронната пощенска кутия с адрес: kc@ro03.nra.bg.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна