IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Област Варна
14:36 | 13 юли 2020
Обновен: 19:15 | 23 април 2024

Пожари унищожиха камион и кола във Варненско

Пострадали хора няма

По материала работи: Ставри Таргов
Пожари унищожиха камион и кола във Варненско

На 12.07. т.г. около 18:30 часа е постъпил сигнал за пожар в т.а. «Мерцедес», намиращ се в стопански двор в с. Стефан Караджа. Няма пострадали хора.

 

Причината за възникване на произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Унищожен е целият автомобил и 20 бали слама.

 

На 11.07. т.г. около 16:45 часа е постъпил сигнал за пожар в л.а. «Пежо» и купчина със суха трева, намиращи се к.к. Св. Св. Константин и Елена. Няма пострадали хора.

 

Причината за възникване на произшествието се изяснява. Унищожен е целият автомобил. От огъня е засегнато още едно превозно средство, паркирано близо.

 

На 10.07. т.г. около 15:25 часа, е постъпил сигнал за пожар в л.а. «Пежо», намиращ се във Варна. Няма пострадали хора.

 

Причината за възникване на произшествието е техническа неизправност. Унищожен е двигателен отсек, фарове, декоративна маска.
 

13 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви и храсти, в борови иглички, в отпадъци, в контейнери за смет, съобщават от полицията.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна