IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Област Варна
14:43 | 3 август 2020
Обновен: 21:02 | 9 април 2024

Блъснаха 3 пешеходки във Варненско

Едната, ударена от неизвестно МПС, е с опасност за живота

По материала работи: Ставри Таргов
Блъснаха 3 пешеходки във Варненско

На 02.08. т.г. около 21:00 часа, на Аспаруховия мост в посока изхода на Варна неизвестно МПС блъска пешеходка, намираща се на пътното платно, в лява лента за движение.

 

Вследствие на инцидента жената получава съчетани травми по тялото и комоцио, настанена е за лечение в болнично заведение, с опасност за живота.

 

По случая има образувано досъдебно производство.

На 31.07. т.г. около 09:40 часа в Суворово на ул. «Хан Крум»водачът на л.а. «Нисан» на 58 г. при движение назад блъска пешеходка, намираща се зад автомобила.

 

Вследствие на инцидента жената получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 

На 31.07. т.г. около 09:45 часа във Варна, на ул. «Капитан Райчо Николов» водачът на неустановено МПС при завой надясно блъска пешеходка, пресичаща пътното платно.

 

Вследствие на инцидента жената (33 г.) получава контузни наранявания и фрактура на костица на стъпалото, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 

По случая има образувано досъдебно производство, съобщават от полицията.

 

Черно море
 

Коментари

Новини Варна