IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Област Варна
16:26 | 12 октомври 2020
Обновен: 05:10 | 29 март 2024

25-годишен изгуби пари на хазарт, поиска си ги обратно с нож

Задържаха го

По материала работи: Ставри Таргов
25-годишен изгуби пари на хазарт, поиска си ги обратно с нож

25-годишният Бисер С. е привлечен към наказателна отговорност за грабеж на пари от игрална зала с постановление на прокурор от Териториалното отделение в Попово към Районната прокуратура в Търговище.

 

За престъплението по член 198, ал. 1 от НК мъжът е задържан до 72 часа с цел довеждането му в съда, където прокуратурата ще внесе искане за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

 

На 12 октомври тази година около 1,30 ч. след полунощ със заплаха с нож обвиняемият отнел 4900 лева от служителя в зала за хазартни игри „Елит“ в Попово. Само два часа по-късно полицията задържала за грабежа 25-годишния Бисер С.

 

Преди престъплението мъжът играл хазартни игри в залата, като заложил и изгубил 5000 лева. За да си възстанови загубите, той извадил нож и наредил на 23-годишния служител да му върне парите. За „услугата“ Бисер му оставил 100 лева.

 

Предприетите действия по разследването на случая установили, че обвиняемият е редовен клиент в залата за хазартни игри. Все още парите, предмет на престъплението, не са открити.

 

Бисер С. има криминални регистрации, но не е осъждан.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна