IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Избрано
08:04 | 5 юли 2016
Обновен: 06:16 | 19 април 2024

Днес ще бъде предимно слънчево

Температурата на морската вода е 25° - 26°

По материала работи: Пламен Янков
Днес ще бъде предимно слънчево

Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но почти без валежи. Ще духа слаб, в Източна България до умерен, вятър от изток-североизток. Температурите в по-голямата част от страната още малко ще се понижат и максималните ще са между 25° и 30°, в Югозападна България до 32°. Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и през деня слабо ще се понижи.

 

Над Черноморието ще има променлива облачност. По Южното Черноморие в часовете преди обяд ще бъде предимно облачно, с превалявания. По-късно облачността там ще се разкъса и около обяд над цялото крайбрежие ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове отново ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е малка. Сутринта ще духа умерен северен, а по-късно през деня североизточен вятър. Максимални температури 26°-27°. Температурата на морската вода е 25° - 26°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Коментари

Новини Варна