Родителите: Благодарим ви! Бебе Калина вече е добре!
Резултатите на детенцето не показват наличие на заболяване
Публикувана: 29 Jan 2020 | 12:47

Бебе Калина вече е добре и направените рзултати от биопсията на червата не показват наличие на заболяване. Това споделят родителите на детенцето, чиято съдба заля Варна и страната със съпричастност. Ето какво споделят щастливите мама Яна и татко Явор: "За бебе Кали 2020 година започва с много усмивки и позитивни емоции. Тя се чувства много добре, последните изследвания показаха стабилни чернодробни показатели и повишение на белтъците, което е много добра новина за нас. Резултатите от биопсията на червата са нормални и не показаха наличие на някакво заболяване. При необходимост ще бъдат направени допълнителни изследвания в болницата в Хамбург. Според лекарите в следващите 5 години ще са необходими 6 контролни прегледа в Университетската болница Хамбург-Епендорф в Германия. Първият преглед предстои сега (шест месеца след операцията), а вторият ще бъде една година след операцията. Ако всичко с Калина е добре, молим се силно да е така, след това прегледите ще бъдат само веднъж годишно, като те ще бъдат заплатени благодарение на всички вас, които ни подкрепихте миналата година.

 

 

На Калина ще бъдат направени цялостни контролни изследвания, преглед на общото й състояние, ехография и, ако се наложи, биопсия на черния дроб. Надяваме се и лекарствата за имуносупресията постепенно да бъдат намалени. Резултати от прегледите, изследванията и новини относно състоянието на бебе Калина ще споделим на нашата Фейсбук страница. Благодарим ви още веднъж, че заедно успяхме да спасим Кали! Желаем ви страхотна, успешна и изпълнена с много здраве 2020 година!", се казва още в съобщението. 

 

Родителите споделят снимки на детето, на които се вижда подобрението и щастливата усмивка на момиченцето. Пожелаваме ѝ безгрижно и здраво детство!

 

Показват в интерактивна карта общинските терени във Варна за залесяване

 

Коментари ( 0 )