АГ болница Варна обявява дарителска сметка
От болничното заведение се изправят срещу новата пандемия
Публикувана: 25 Mar 2020 | 17:28

СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ ЕООД – Варна (АГ Болница) обявява дарителска сметка. Въпреки усложнената ситуация в страната, медиците и целият персонал на АГ Болница – Варна са изключително мотивирани да се изправят пред предизвикателствата на новата пандемия и да осигурят високоспециализирано и качествено медицинско обслужване на пациентите.


За екипа на болницата е важно здравето на българската жена и новородените деца. Варненската специализирана болница по акушерство, гинекология и неонатология, обявява дарителска сметка за набиране на средства за закупуване на апаратура, консумативи и медикаменти за справяне с епидемията от коронавирус, както и други разходи за осигуряване на грижата за най-малките ни пациенти, бъдещите майки и медицинския персонал.


Всички фирми, организации и граждани, които желаят да дарят средства, могат да го направят с банков превод по посочената сметка:


IBAN: BG47BPBI88981029287102 BIC: BPBIBGSF Банка ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД Валута: BGN СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ ЕООД – Варна Болницата приема и материални дарения, като предпазни средства и дезинфектанти.


Нека се обединим в този труден момент, в името на нашите деца и бъдещи майки!


Четете още: Раздадоха маски на възрастни хора във Варна

Коментари ( 0 )