IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
13:30 | 7 април 2020
Обновен: 06:51 | 17 април 2024

Медицински сестри помагат при раздаването на пенсии във Варна

Над 18 400 маски бяха раздадени на варненци на възраст над 60 г. пред повече от 30 магазина

По материала работи: Борис Проданов
Медицински сестри помагат при раздаването на пенсии във Варна

Медицински сестри от общинските детски ясли се включват от днес в кампанията по раздаване на пенсии във Варна, която ще продължи до 23 април в пощенските клонове. Заедно с тях на място има и служители, които помагат за спазване на необходимия ред и изисквания за безопасност. Медицинските лица дезинфекцират ръцете на възрастните хора и им раздават маски при необходимост.  Същата организация е създадена и в офиса за плащане на местни данъци и такси на пл. “Мусала”, който временно е предоставен за ползване от Бюрото по труда.

 

Междувременно над 18 400 маски бяха раздадени на варненци на възраст над 60 г.  в часовете от 8.30 до 10.30 ч. пред повече от 30 магазина за хранителни стоки. В инициативата се включиха над 60 доброволци, както и представители на сдружение "Варна - Европейска младежка столица", студенти от Медицинския университет, Техническия университет,  БЧК.

 

Прочетете още: Дезинфекцират православните храмове във Варна за празниците

Коментари

Новини Варна