АГ болницата във Варна е с изцяло обновена изписвалня за новородени
Обособен е и детски кът
Публикувана: 2 Dec 2019 | 16:34

АГ болницата във Варна обнови изцяло изписвалнята за новородени, съобщиха от лечебното заведение.

 

Обособен е детски кът, където малките посетители могат да се забавляват, чакайки новият член на семейството.

 

За да може да бъде запаметен и увековечен, един от най-важните и емоционални моменти, лечебното заведение предлага на своите пациенти изцяло обновен фото кът, където професионалист фотограф ще улови всяка една емоция  от посрещането на първите мигове на новия живот.

 

СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ е втората по големина и единствената извън столицата Специализирана болница по акушерство, гинекология и неонатология и е уникална за Североизточна България. В болницата се лекуват бременни жени с тежка патология на бременността и раждането.

 

Родилното отделение осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка бъдеща майка се нуждае. Освен реновираните и подобрени битови условия, както и високоспециализирана апаратура в родилната клиника пациентките ще получат и сигурна и адекватна медицинска помощ от голям екип от специалисти с богат опит и висока квалификация.

 

Неонатологичното отделение е единственото в региона с III ниво на компетенция, отговарящо напълно на медицинския стандарт по неонатология. В интензивно отделение се лекуват новородени с ниско и екстремно ниско тегло при раждане от цялата област.
 

Черно море

 

Коментари ( 0 )