IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
15:23 | 3 август 2020
Обновен: 23:20 | 18 април 2024

ОСК „Млади стрелци” потърсиха съдействие от депутата Владимир Вълев

Те поставиха въпроса за своя база в стадион „Локомотив”

По материала работи: Ставри Таргов
ОСК „Млади стрелци” потърсиха съдействие от депутата Владимир Вълев

Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев проведе приемен ден във Варна.

 

Въпрос за своя база в стадион „Локомотив” поставиха пред депутата представители и треньори от единствения в града ОСК „Млади стрелци”.

 

Те очакват подписване на договор с Община Варна, за да имат гаранции за ползването й, както и  за преустройването й за стрелба на 60 м с лък, каквито са изискванията за участие в състезания. 

 

През годините клубът има традиции в обучението в стрелба с лък, свои вицешампиони и се радва на интерес от страна на подрастващи и млади хора.

 

Народният представител веднага се свърза с общинска дирекция „ Спортни имоти”, където са запознати с проблема, но предстои  да се решава на заседание  на Общинския съвет.

 

В приемната на депутата пенсиониран корабен инженер представи свое изобретение за многофункционална машина, предназначена предимно за земеделие, озеленяване,  аварийни дейности с елзахранването в малки населени места и др., която иска да патентова в България.

 

Възрастният мъж е подал заявление и  поиска съдействие от Владимир Вълев за по-бърза комуникация с патентното ведомство.

 

Приемната се проведе при спазване на задължителните епидемични мерки във връзка с извънредното положение заради COVID-19.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна