IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
15:27 | 14 август 2020
Обновен: 06:36 | 28 март 2024

Представиха дигитална платформа за превенция на рисковото поведение във Варна

Темата предизвика голям интерес с оглед възможностите, които дава за работа с деца в условията на COVID-19

По материала работи: Ставри Таргов
Представиха дигитална платформа за превенция на рисковото поведение във Варна

Дигиталната платформа за превенция на рисковото поведение бе представена днес по време на обучение на председатели и секретари на местни комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) от всички варненски райони, както и от общините Белослав, Бяла, Вълчи дол, Девня, Дългопол и Провадия.

 

Събитието беше организирано от дирекция „Превенции“ към Община Варна и Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (ОКБППМН), при спазване на всички противоепидемични мерки.
 

На участниците в обучението беше представена работата с доброволци в дигиталната платформа, като бяха разгледани всички етапи и дейности в подготовката на доброволците.

 

Основен акцент в презентацията беше възможността за използване на дигитални инструменти и онлайн интерактивни методи от участниците в пряката им работа с ученици и доброволци. Темата предизвика голям интерес с оглед възможностите, които дава за работа с деца в условията на COVID 19, съобщават от община Варна.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна