Черно море продължава с тежки двуразови занимания
Заниманието на стадион “Младост” бе изгледано от група фенове, които допълнително стимулираха футболистите да тренират на пълни обороти
Публикувана: 11 Jan 2018 | 8:49

Отборът на Черно море продължава с тежките двуразови тренировки от зимната си подготовка. Под ръководството на Илиан Илиев и помощникa му Петър Костадинов играчите работят за подобряване на своята физическа подготовка, съобщава пресслужбана на клуба.

 

 

В сряда сутринта “моряците” имаха бегово занимание в Университетската ботаническа градина – Екопарк, а следобед специалистите заложиха на комплексна тренировка с разнообразни упражнения на стадион “Младост”. Заниманието бе изгледано от група фенове, които допълнително стимулираха футболистите да тренират на пълни обороти.

 

На тежки натоварвания са подложени и тримата вратари – Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров и Иван Дичевски, които тренират здраво под ръководството на Боян Пейков.

 

 

Днес “моряците” тренират от 9 часа, а следобед заниманието е в 15 часа. В петък варненци ще се готвят веднъж, а в събота отборът ще бъде пуснат в почивка.

 

Снимки chernomorepfc.bg

Коментари ( 0 )