IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
17:40 | 16 септември 2019
Обновен: 21:15 | 28 март 2024

Бойци на легендата Петер Артс излизат на ринга на спортното шоу SENSHI

Четвъртото издание на вълнуващата бойна галавечер ще се проведе на 26 октомври във Варна

По материала работи: Деян Михайлов
Бойци на легендата Петер Артс излизат на ринга на спортното шоу SENSHI

Най-добрите бойци от отбора на холандската кикбокс легенда Петер Артс отново са част от звездните имена, които ще се изправят на ринга на четвъртото издание на SENSHI. Трикратният шампион на Япония по карате Юта Учида, шампионът по кикбокс на Холандия Бадр Фердус, Томас Дуве и Иляс Букаюа са холандските асове, които ще се борят за титли на зрелищната бойна галавечер през октомври. Тя ще се проведе  на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна и ще предложи на публиката 12 сблъсъка по кикбокс и карате киокушин. 

Бойците  на Артс ще участват за втори път в състезание от веригата SENSHI и вече показаха много класа и атракция в своите двубои. Сега, малко повече от шест месеца след дебютите си в бойното шоу, те се завръщат в България още по-мотивирани за победа. 

На 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна Иляс Букаюа, Юта Учида и Бадр Фердус ще се бият в стил фул контакт карате киокушин. Томас Дуве от школата на „Холандския дървосекач“ ще се състезава по правилата на К-1 в категория 80 кг. В следващите дни поетапно ще стане ясно кои ще са опонентите им, както и дали сред тях ще има българи. 

Билетите за бойната галавечер SENSHI вече са в продажба. Те са на цени от 10 и от 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

Коментари

Новини Варна