IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
12:22 | 9 октомври 2019
Обновен: 07:17 | 23 март 2024

Пеп готов да си тръгне, ако Ман Сити изостане сериозно от Ливърпул

Гуардиола изживява първия си труден период на "Етихад"

По материала работи: Слав Велев
Пеп готов да си тръгне, ако Ман Сити изостане сериозно от Ливърпул

Пеп Гуардиола е готов да хвърли оставка в Манчестър Сити, ако нещата при Гражданите не вървят по план. Според вестник „Сън“ специалистът е в много близки отношения с президента Халдун Ал Мубарак, но в новата книга „Сити на Пеп: Изграждането на Суперотбор“ е категоричен, че ще си тръгне при провал.

 

Тя се очаква да излезе на 24 октомври, като е написана с пълното одобрение и сътрудничество на наставника, така че твърденията в нея определено трябва да се приемат за достоверни. Небесносините изостанаха на 8 точки от Ливърпул и това е първата по-сериозна криза за Гуардиола от идването му в клуба. Проблемите в защитата и контузиите на важни играчи правят сезона доста труден за отбора, докато в същото време Червените вървят без грешка до момента. Все пак не трябва да се забравя, че и през миналата кампания пасивът на Сити бе сериозен – 7 точки през януари, но тимът успя да навакса и да получи отново короната през май.

 

gol.bg

Четете още: Представителният отбор на Световната федерация по таекуондо идва във Варна

Коментари

Новини Варна