IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Спорт
20:00 | 16 февруари 2020
Обновен: 08:09 | 15 април 2024

Илиан Илиев: С "Левски" ще е трудно във Варна

Притесняват ни натрупаните картони, но имаме млади момчета, които са готови да влязат, добави треньорът на "Черно море"

По материала работи: Борис Проданов
Илиан Илиев: С "Левски" ще е трудно във Варна

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след победата на "моряците" с 2:0 над Дунав в Русе, че в следващия мач срещу Левски на стадион "Тича" във Варна ще бъде толкова трудно, колкото и ако нямаше финансови проблеми при столичани.

 

"Не можем да кажем, че беше лесно. Изпускаш положения и държиш само един гол преднина като гост. Важното е, че създаваме положения, което на този етап е добре. Футболистите се стараха много и като цяло сме доволни. Добър мач. Не трябваше да излезем притеснени и да гоним резултат.

 

И в следващия мач ще излезем да играем футбол. Ако спечелим трите точки - добре", каза Илиев, след което коментира следващия мач на моряците, който е домакинство на Левски.

 

"Не ми е работа да коментирам Левски. Като цяло е неприятно за всеки един отбор да попадне в такава ситуация. Познавам Хубчев и доста от момчетата. Знам, че като излезеш на терена тези ситуации не влияят. Сигурен съм, че мачът ще е толкова труден, колкото и ако нямаше тези сътресения в Левски", разясни Илиев.

 

"Нас ни притесняват натрупаните картони, но имаме млади момчета, които са готови да влязат. Взехме един футболист, който се е доказал в България. Имаме млади момчета и чужденци, които също заслужават да играят", завърши Илиев.

 

Още по темата: "Черно море" не даде шансове на "Дунав" в Русе

Коментари

Новини Варна