IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:07 | 25 май 2020
Обновен: 02:09 | 25 април 2024

Децата на "Спартак" - Варна подновяват тренировки

Забранен е изцяло достъпът на родители и външни лица на Спортен комплекс „Локомотив“ по време на занятията

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Фейсбук

От 25 ти май, в изпълнение на последните разпоредби на Министерството на здравеопазването относно намаляването на тежестта на противопандемичните мерки, футболната академия на ФК Спартак (Варна) възобновява своя пълноценен тренировки. Това съобщиха от ръководството на Спортен комплекс „Локомотив“ – Варна.

 

„Уважаеми спортисти, посетители и гости на СК „Локомотив“, Бихме желали да Ви уведомим, че считано от 25май, в изпълнение на последните разпоредби на Министерството на здравеопазването относно намаляването на тежестта на противопандемичните мерки, футболната академия на ФК Спартак (Варна) възобновява своя пълноценен тренировъчен процес. Във връзка с предвидените от отговорните инстанции ограничения и водено най-вече от грижата за здравето на нашите деца, ръководството на СК ”Локомотив” реши да ограничи достъпа до базата за външни лица, включително и родители на трениращите в Академията. Разрешава се единствено ползването на лекоатлетическата писта на изкуствения терен в интервала между 12 – 15 ч., както и след 20 часа. Благодарим Ви за разбирането!“, пишат от ръководството на Спортен комплекс „Локомотив“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна