IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
12:09 | 29 май 2020
Обновен: 20:34 | 20 март 2024

Феновете на Черно море искат мачовете да са с публика

Според тях 30% от капацитета на стадиона може да бъде отворен

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Черно море

След феновете на Локомотим Пловдив и Левски, и тези на Черно море поискаха мачовете от Първа лига да се играят пред публика.

 

Шефът на националния фен клуб на "моряците" Иван Михайлов е на мнение, че поне 30% от капацитета на стадиона може да бъде разрешен за посещение при спазване на всички изисквания за безопасност.

 

"Отвориха моловете, голяма част от мерките отпаднаха, само за футболните срещи забраната остава в сила. Капацитетът на стадиона позволява да се допуснат зрители, които да бъдат разположени на разстояние един от друг", смята той.

 

Призовавам компетентните органи да преосмислят решението си и да позволят да се завърнем там, където е мястото на всеки фен, обичащ своя отбор - на трибуните. Това освен за футболистите е безценна помощ и за футболния клуб, който понесе немалки финансови последици от извънредната ситуация", каза Михайлов, цитиран от "Тема Спорт", пише "ГОЛ.bg"

 

Още спортни новини може да намерите на "ГОЛ.bg" 

Коментари

Новини Варна