Каратеки от цял свят се събират в Камчия
Международният летен киокушин лагер тази година ще се проведе от 5-ти до 12-ти юли край Варна
Публикувана: 29 May 2020 | 9:45

Българската Карате Киокушин Федерация и Световния Киокишун Съюз (KWU) пуснаха официална информация относно предстоящия 14-ти международен лагер по киокушин, който ще се проведе това лято в Камчия, пише "БОЕЦ.bg".

 

Грандиозното събитие е планирано от 5-ти до 12-ти юли, 2020 г.

 

Поради коронавирус пандемията няма да се допускат участници под 16-годишна възраст. Шампиони и медалисти от международни турнири и национални първенства ще могат да участват в лагера.

За четвърти път ще се проведе Световната купа на KWU за младежи (18-21 г.), която е наследник на Международната купа „Варна“, която се състои от 2017 г. насам. През 2019-та форматът на състезанието бе променен поради големия наплив от желаещи за участие, превръщайки се в Световна купа за млади таланти.

„Поради глобалната пандемия някои държави все още не са отворили границите си. Надяваме се скоро всички полети да бъдат възстановени и да няма пречки за пътуване от една страна в друга“, казват още организаторите на лагера.

 

Учредителите на Световната купа на KWU за младежи (18-21 г.) си запазват правото да комбинират теглови категории в зависимост от броя на участниците във всяка дивизия.

 

Крайният срок за подаване на заявки е 08.06.2020 г., като те се изпращат на kwu_bulgaria@abv.bg

 

 

Още новини от света на бойните спортове може да намерите на "БОЕЦ.bg"

Коментари ( 0 )