IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
11:38 | 2 юни 2020
Обновен: 20:57 | 25 април 2024

Акциите на ПФК "Левски" са в София

Джиросани са на Наско Сираков

По материала работи: Слав Велев
Акциите на ПФК "Левски" са в София

Сагата с акциите на Левски приключи, ценните книжа са в София и са джиросани на името на легендата Наско Сираков. Досега те бяха на името на Георги Попов, припомня Gol.bg

 
Самият Сираков излезе с официално съобщение:
 
"Скъпи левскари,
 
От тази сутрин, 2 юни - Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на "ПФК Левски" АД.
 
Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба.
 
Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в "Левски", моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни, когато ще се състои първата ми пресконференция.
 
В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача - с "Лудогорец" в Първа лига и с "Локомотив" (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.
 
Дела трябват! Само "Левски"!"
 
Ваш, Наско Сираков".

 
 
Всичко за Левски четете ТУК

 

Още новини от света на футбола и родното първенство ще намерите на "ДНЕС.bg"

Коментари

Новини Варна