IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
12:45 | 29 юни 2020
Обновен: 21:08 | 25 април 2024

Никой не може да си позволи Санчо!

Вестфалци искат 100 млн. евро за английския национал

По материала работи: Слав Велев
Никой не може да си позволи Санчо!

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке е убеден, че нито един клуб няма да извади исканата от вестфалци сума за крилото Джейдън Санчо.

 

Английският национал е желан практически от всички водещи клубове на Стария континент, но се предполага, че Борусия държи да получи за правата му минимум 100 милиона евро.

 

"Ако Джейдън дойде при нас и ни каже, че иска непременно да си тръгне, ние сме готови да седнем на преговори с клуб, който е готов да изпълни исканията ни. Но футболистът не е идвал при нас с такава молба", коментира Вацке пред телевизия Sport1, цитирана от "ГОЛ.bg".

 

"Не мисля, че ще се намери клуб, който да дойде при нас с готовност да плати сумата. Ние няма да прави отстъпка заради корона-кризата. Времето, в което бяхме принудени да продаваме играчите си, вече отмина. Мисля, че няма да видим трансфер на Санчо това лято", добави Вацке.

 

Още новини за вестфалци ще намерите на  "ГОЛ.bg"

Коментари

Новини Варна