IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
17:14 | 5 юли 2020
Обновен: 23:14 | 18 април 2024

Шампионът ПСК „Черно море“ подкрепя благотворителна кауза в помощ на 5-месечната Димана

Детето е със злокачествен тумор

По материала работи: Ставри Таргов
Шампионът ПСК „Черно море“ подкрепя благотворителна кауза в помощ на 5-месечната Димана

Шампионът на България по плуване ПСК „Черно море“ подкрепя благотворителната инициатива за лечението на 5-месечната Димана от Варна. Детето се лекува от инфантилен фаркосарком на меките тъкани в Истанбул. От ръководството на клуба призовават всеки, който желае, да се присъедини към благородната кауза.


„Преди една година през месец юни бяхме тук в Истанбул и научихме чудесната новина, че съм бременна. Преди пет месеца се роди дъщеря ни Димана, но днес усмивките и радостта бързо напуснаха лицата ни!

 

Една година по-късно ние сме пак тук в Истанбул, но лекуваме нашето слънчице от инфантилен фаркосарком на меките тъкани. Диагнозата дойде като гръм от нищото, злокачественият тумор се разви бързо и мигновено!

 

Нямахме време за губене и бяхме посъветвани да потърсим помощ в чужбина. Днес ние сме тук в болницата с първа серия от химиотерапия, много изследвания и три преливания на кръв.

 

Лечението от финансова гледна точка е непосилно за нас. Нужна ни е подкрепа и затова се обръщаме към вас с молба да ни съдействате. С молба нашата Димана в бъдеще да бъде здраво и пълноценно, щастливо дете, безгрижно улисано в детските мечти и игри.

 

В дарителската сметка има събрани 40 000 лв. и 5000 евро, които не са достатъчни. Сумата, която трябва да се достигне с общи усилия, е 100 000 евро“.

 

Дарителска сметка „ДСК ПУЛС“ Банка ДСК
Клон гр. Варна
BIC – STSABGSF IBAN – BG42STSA93000027150216 – BG /сметка в лева/
ДИМАНА ДИМИТРОВА ГЕОРГИЕВА

 

 

Благодарим Ви от все сърце!

 

 

Коментари

Новини Варна