IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
10:59 | 14 юли 2020
Обновен: 21:19 | 25 април 2024

Курортът "Св. св. Константин и Елена" става столица на аматьорския тенис

Надпреварата ще се проведе на 25 и 26 юли

По материала работи: Ставри Таргов
Курортът "Св. св. Константин и Елена" става столица на аматьорския тенис

Курортът Св. св. Константин и Елена събира любители на тениса от цяла България на аматьорски турнир за купата на курортния комплекс на 25 и 26 юли на тенис кортовете на Гранд-хотел Варна.

 

Форматите са сингъл-мъже, двойки-мъже и двойки-жени. Записването е до 24 юли, главен съдия е Кристин Грозданов.

 

Турнирът при сингъла ще се играе в групи или елиминации с гарантирани два мача. При мъжките двойки играта ще е в 4 групи по 5 отбора, а при жените мачовете ще са в групи.

 

Отличията за най-добрите са уикенд ваканции в Св. св. Константин и Елена, мобилни апарати и предметни награди. За всички участници има талони за безплатен достъп до термалния комплекс на курорта, където могат да отидат на плаж или СПА и да възстановят силите си след мачовете с минералната вода на комплекса.

 

Турнирът за аматьори „Св. св. Константин и Елена Къп“ се провежда за 12-та година като част от инициативата „Уелнес фонд“ на курорта. През годините се утвърди като едно от най-посещаваните и най-емоционалните  летни състезания по Северното Черноморие.

 

Участниците са от цялата страна, много от тях са играли един срещу друг, а всяко следващо състезание е реванш за по-добро представяне и престиж.

 

Тенис турнирът се осъществява с подкрепата на A1, Община Варна, Тенис клуб „Супер спорт“, „Есен Спорт“ и със съдействието на Хотел Балнео & СПА Азалия, Хотел „Приморски“ и Аквахаус Термал & Бийч.    

 

Черно море

Коментари

Новини Варна