IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
16:59 | 29 юли 2020
Обновен: 19:34 | 17 април 2024

Гришо отива на турнир в САЩ

"Western & Southern Open" ще се състои по изключение в Ню Йорк от 22 до 28 август

По материала работи: Слав Велев
Гришо отива на турнир в САЩ

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е подал заявка за участие на турнира "Western & Southern Open" от сериите "Мастърс", пише "ГОЛ.bg".

 

Надпреварата на твърда настилка с награден фонд 5 милиона долара ще се състои по изключение в Ню Йорк от 22 до 28 август, като беше преместена от традиционния домакин Синсинати заради пандемията от коронавирус.

 


На същите кортове в комплекса "Флашинг Медоус" на 31 август трябва да стартира и Откритото първенство на САЩ, пише "Монитор". Само четирима от първите 20 в световната ранглиста не са заявили участие на този етап. Това са лекуващият контузия Роджър Федерер (Швейцария, №4), Гаел Монфис (Франция, №9), Фабио Фонини (Италия, №11) и Стан Вавринка (Швейцария, №17).


 

В основната схема на надпреварата ще се включат 56 тенисисти, 12 от които от квалификациите, като първите 8 поставени започват директно от втория кръг.

Коментари

Новини Варна