IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
21:21 | 25 април 2019
Обновен: 03:52 | 17 март 2024

Обвиниха американеца, убил цялото си семейство заради българка

От нови документи и часове със записи, които прокуратурата във Флорида разпространи, става ясно, че това момиче се казва Силвия и е работила в порно сайт

По материала работи: Слав Велев
Обвиниха американеца, убил цялото си семейство заради българка

Мъж беше обвинен, че е убил цялото си семейство, откраднал 200 хил. долара от тях и пратил парите на българка. Запознал се с нея в еротичен сайт с камери на живо. Американската прокуратура предостави на NOVA записи от полицейски разпити и други документи, които разказват историята на една жестока семейна драма.

 

“Аз си говоря с това момиче онлайн. Малко е срамно... тя е модел в сайт с камери. Тя живее в България”, споделя Грант Амато.

 

От нови документи и часове със записи, които прокуратурата във Флорида разпространи, става ясно, че това момиче се казва Силвия и е работила в порно сайт, където модели пред камери изпълняват желанията на тези, които плащат.

 

По думите му похарчил близо 200 хиляди долара. Парите били негови, на брат му и на баща му. Те обаче не знаели за какво са парите. А когато разбрали, го изпратили в клиника за секс и онлайн зависимости, а след това му забранили да общува със Силвия.

 

В писмо до приятели от порно сайта, Амато пише: “Не мога да живея нормално без нея. Никога няма да я преживея.”

 

Така Амато продължил да общува тайно с българката. Това предизвикало скандал с баща му, който според прокуратурата завършил с тройното убийство.

 

За 4 часа разпит обаче Грант Амато не признал за убийствата.

 

На 25 януари властите откриват телата на баща му, майка му и брат му в дома им в Чулуота, Флорида, недалеч от Орландо. Грант Амато е разпитан на следващия ден, но не признава, дори когато при него влиза другият му брат Джейсън.

 

„Трудно ми е да си представя, че може да стигнеш до тази точка, но кого друг мога да виня? Как ще открием кой е извършил това”, казва Джейсън на Грант.

 

Прокуратурата приема за косвено самопризнание факта, че Грант не отрича пред брат си да е извършител на тройното убийство. Защитата обаче казва, че няма никакви физически доказателства, които да свързват Грант с тройното убийство.

 

“Това не е някаква драма. Това е най-голямата трагедия в моя живот и аз съм погрешно обвинен”, пише в имейл до репортер от местна медия през март Амато. Имейлът също ни беше предоставен от прокуратурата.

 

А в съда Джейсън казва на брат си: “Ще се моля за теб, братко. Защото вече не мога да се моля за мама, татко и Коди”.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна